ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ OREO;
ΤΟ OREO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣ. Η ΕΝΤΟΝΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΚΑΟ ΤΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ VEGANS;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΙ ΤΑ OREO DOUBLE ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ VEGAN ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ OREO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ. ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΟΓΙΑ;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΟΓΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ HALAL;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ HALAL.
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ KOSHER;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ KOSHER.
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ. ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO;
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COCOA LIFE;
ΤΟ COCOA LIFE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ MONDELEZ INTERNATIONAL ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ. ΤΟ COCOA LIFE ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ COCOA LIFE ΣΤΟ WWW.COCOALIFE.ORG.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ OREO ORIGINAL, DOUBLE ΚΑΙ CRISPY & THIN?
ΤΟ OREO ORIGINAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΡΕΜΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΤΟ OREO DOUBLE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΙΠΛΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΕΝΩ ΤΟ OREO CRISPY & THIN ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ OREO ORIGINAL.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ;
ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΚΑΟ. ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΚΟΥΡΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ.