ΥΛΙΚΑ
2
ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ 154 ΓΡ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
100 γρ
ΒΟΥΤΥΡΟ
1
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΙ
ΚΡΕΜΑ
PHILADELPHIA 175 ΓΡ
150 γρ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΒΑΝΙΛΙΑ
4 σταγόνες
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
1
ΠΑΚΕΤΟ
ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
75 γρ
ΖΑΧΑΡΗ
OREO Cheesecake
Οδηγίες
ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ 200 ΓΡ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 26 CM ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHEESECAKE.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ 150 ML ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΈΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ.
ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΟ CHEESECAKE ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια
1084,6 kj
Ενέργεια
259,0 kcal
Λιπαρά
18,0 g
Υδατάνθρακες
21,0 g
Πρωτεΐνες
4,0 g