ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ 154 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 100 γρ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA 175 ΓΡ
  • 150 γρ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 4 σταγόνες ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
  • 75 γρ ΖΑΧΑΡΗ
OREO Cheesecake

Οδηγίες

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ 200 ΓΡ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
    ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 26 CM ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHEESECAKE.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ.
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ 150 ML ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΈΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΩΡΕΣ.
  • ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΟ CHEESECAKE ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 1084,6 kj
Ενέργεια 259,0 kcal
Λιπαρά 18,0 g
Υδατάνθρακες 21,0 g
Πρωτεΐνες 4,0 g