ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
  • 200 γρ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  • 100 γρ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 3 ΑΥΓΑ
  • 50 γρ ΑΛΕΥΡΙ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΖΑΧΑΡΗ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
  • 110 γρ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  • 75 γρ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 225 γρ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ Philadelphia
  • 100 γρ ΖΑΧΑΡΗ
  • 450 ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 15 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
OREO Cookie Cake

Οδηγίες

  • ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ:
    ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 °C. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
    ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.
    ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΚΕΙΚ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΡΩΣΗ ΚΕΙΚ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ OREO COOKIE CAKE ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 1800,7 kj
Ενέργεια 430,0 kcal
Λιπαρά 26,0 g
Υδατάνθρακες 49,0 g
Πρωτεΐνες 5,0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 11,0 g
Νάτριο 0,3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 34,0 g