ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
  • 7 ΑΥΓΑ
  • 8 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
  • 6 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 1 Κ.ΓΛ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
  • 600 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΒΑΖΑΚΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
OREO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΛΙΔΗ

Οδηγίες

  • ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ OREO ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΜΟΣ.
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
  • ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ.
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO.
  • ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕ ΤΑ OREO. ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
  • ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 1538,1 kj
Ενέργεια 367,3 kcal
Λιπαρά 21,8 g
Υδατάνθρακες 33,6 g
Πρωτεΐνες 8,3 g
Εδώδιμες ίνες 2,0 g