OREO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΛΙΔΗ
Οδηγίες
- ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ OREO ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΜΟΣ.
- ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
- ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ.
- ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO.
- ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕ ΤΑ OREO. ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
- ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
1538,1 kj |
Ενέργεια |
367,3 kcal |
Λιπαρά |
21,8 g |
Υδατάνθρακες |
33,6 g |
Πρωτεΐνες |
8,3 g |
Εδώδιμες ίνες |
2,0 g |