ΥΛΙΚΑ

  • 600 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
  • 600 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 0.5 ΦΛ. ΞΙΝΟΓΑΛΟ
  • 1 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
  • 200 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 150 ΓΡ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
  • 0.5 ΠΑΚΕΤΟ OREO-GOLDEN
  • 2 Κ.Σ. ΞΥΔΙ
  • 2 Κ.Γ ΣΟΔΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ
  • 4 ΑΥΓΑ
  • 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
  • 2-3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
  • 0.25 Κ.Γ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 2 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ
RED VELVET ΜΕ OREO GOLDEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΛΙΔΗ

Οδηγίες

  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ, ΤΟ ΞΙΝΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΑ GOLDEN OREO ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΕ ΤΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑΨΑΚΙΑ , ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ. ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΛΙΓΗ-ΛΙΓΗ.
  • ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΙΚ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ Η ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΛΑΣΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 4988,7 kj
Ενέργεια 1191,3 kcal
Λιπαρά 59,0 g
Υδατάνθρακες 146,6 g
Πρωτεΐνες 19,6 g
Εδώδιμες ίνες 3,8 g