ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 0.5 ΦΛ. ΒΟYΤΥΡΟ
  • 0.5 ΦΛ. ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
  • 1 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
  • 3 ΠΑΚΕΤΑ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 1 ΦΛ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
  • 3 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ
  • ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ:
  • 3 ΦΛ. ΑΜΥΓΔΑΛΑ
  • 0.5 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
ΟREO CHEESECAKE ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΛΙΔΗ

Οδηγίες

  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ.
  • ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ 2/3 ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1/3 ΤΟ ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ.
  • ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΆ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ.
  • ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ OREO.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2971,1 kj
Ενέργεια 709,5 kcal
Λιπαρά 50,4 g
Υδατάνθρακες 60,3 g
Πρωτεΐνες 22,5 g
Εδώδιμες ίνες 10,2 g