ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΝ ΚΡΕΜΑ:
  • 150 ΓΡ ΜΑΛΑΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • 350 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • 2.5 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 1 Κ.ΓΛ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
  • 1 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ
  • 1 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ
  • 1 Κ.ΓΛ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  • 0.5 Κ.ΓΛ. ΣΟΔΑ
  • 2 ΠΡΕΖΕΣ ΑΛΑΤΙ
  • 5 ΑΥΓΑ
  • 0.5 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
  • 40 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
  • 3 Κ.Σ. ΞΙΝΟΓΑΛΟ
  • 1 Κ.ΓΛ. ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ
  • 1 Κ.ΓΛ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 2-3 Κ.Σ. ΥΓΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
  • 1.5 ΦΛ. ΑΓΛΥΚΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
  • 5 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO-ORIGINAL ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
OREO ΚΟΡΜΟΣ RED VELVET ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Οδηγίες

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
    ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΣΕ 3-4 ΔΟΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΣΠΑΜΕ ΤΑ OREO ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ FROSTING ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ RED VELVET ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ OREO.
  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ OREO RED VELVET ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ. ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ, ΤΗΝ ΣΟΔΑ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ 25X36 ΕΚ. ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΩΣΟΥΝ. ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΡΥΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ, ΤΟ ΞΙΔΙ, ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 13 ΛΕΠΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΣΧΑΡΑ. ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ. ΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΓΡΟ ΨΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ 1 ΜΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
    ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΓΥΡΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΚΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ. ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΣΦΙΧΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ RED VELVET ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΤΟ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ, ΓΑΡΝΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ OREO.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 3005,4 kj
Ενέργεια 717,7 kcal
Λιπαρά 29,2 g
Υδατάνθρακες 100,1 g
Πρωτεΐνες 14,3 g
Εδώδιμες ίνες 2,3 g