ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
  • 450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ. ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ
  • 80 ΓΡ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΗ
  • 50 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
  • 20 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 4 ΓΡ ΜΑΓΙΑ ΞΕΡΗ
  • 250 ML ΞΙΝΟΓΑΛΟ
  • 50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 ΑΥΓΟ
  • 0.5 Κ.Γ ΑΛΑΤΙ
  • ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
  • ΓΙΑ ΤΟ FROSTING:
  • 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 120 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
  • 80 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
  • 2 Κ.Γ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO, ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
OREO DONUTS ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΛΗ

Οδηγίες

  • ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:
    ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ MUTLI ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ. ΑΦΟΥ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΟΥΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΙΝΟΓΑΛΟ, ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΤΗ ΜΑΓΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΓΙΑΣ-ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ-ΖΑΧΑΡΗΣ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΖΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΛΕΠΤΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 6 ΛΕΠΤΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ, ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΜΠΟΛ, ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 1,5-2 ΩΡΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 37Χ30 ΕΚ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 7 ΕΚ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΥ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΦΟΥΡΝΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ, ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 1 ΩΡΑ.
    ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ DONUTS ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 10-12 ΛΕΠΤΑ, ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
    ΤΕΛΟΣ, ΚΑΘΕ DONUT ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.
  • ΓΙΑ ΤΟ FROSTING:
    ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΈΝΑ ΛΕΙΟ ΜΕΙΓΜΑ.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:
    ΤΕΛΟΣ, ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ DONUTS ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ FROSTING ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ OREO.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 1850,9 kj
Ενέργεια 442,0 kcal
Λιπαρά 24,0 g
Υδατάνθρακες 53,6 g
Πρωτεΐνες 5,8 g
εκ των οποίων κορεσμένα 4,6 g
Νάτριο 2,1 g
Εδώδιμες ίνες 2,1 g
εκ των οποίων σάκχαρα 25,5 g