ΥΛΙΚΑ
100 ΓΡ
ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ
ΤΥΡΙ
ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
150 ΓΡ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
200 ML
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
20 ΜΠΙΣΚΟΤΑ
OREO-GOLDEN
150 ΓΡ
RASPBERRIES
1 Κ.Σ.
ΚΑΚΑΟ
/ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
OREO GOLDEN TIRAMISU
Οδηγίες
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΚΕΥΟΣ (ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 20CM) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ RASPBERRIES ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.
ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια
2139,8 kj
Ενέργεια
511,0 kcal
Λιπαρά
31,0 g
Υδατάνθρακες
47,0 g
Πρωτεΐνες
7,0 g