ΥΛΙΚΑ

  • 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
  • 150 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
  • 200 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 20 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO-GOLDEN
  • 150 ΓΡ RASPBERRIES
  • 1 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ / ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
OREO GOLDEN TIRAMISU

Οδηγίες

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΑ.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΚΕΥΟΣ (ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 20CM) ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ.
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ RASPBERRIES ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
  • ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ.
  • ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2139,8 kj
Ενέργεια 511,0 kcal
Λιπαρά 31,0 g
Υδατάνθρακες 47,0 g
Πρωτεΐνες 7,0 g