ΥΛΙΚΑ
3 ΠΑΚΕΤΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
75 ΓΡ
ΒΟΥΤΥΡΟ
200 ΓΡ
ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
PHILADELHIA LIGHT
50 ΓΡ
ΖΑΧΑΡΗ
200 ML
ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ
ΓΑΛΑ
150 ML
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
38 % – 48 % ΛΙΠΑΡΑ
15 ΓΡ
ΖΕΛΑΤΙΝΗ
OREO BARS
Οδηγίες
ΣΠΑΜΕ 25 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΜΕ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ.
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΕΡΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ.
ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια
2844,8 kj
Ενέργεια
679,3 kcal
Λιπαρά
41,5 g
Υδατάνθρακες
65,6 g
Πρωτεΐνες
10,0 g
Εδώδιμες ίνες
2,2 g