ΥΛΙΚΑ

  • 3 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 75 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELHIA LIGHT
  • 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 200 ML ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ
  • 150 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 38 % – 48 % ΛΙΠΑΡΑ
  • 15 ΓΡ ΖΕΛΑΤΙΝΗ
OREO BARS

Οδηγίες

  • ΣΠΑΜΕ 25 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΜΕ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΣΗ.
  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ.
  • ΣΕ ΔΙΑΦΟΕΡΕΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ.
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΕΣ.
  • ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2844,8 kj
Ενέργεια 679,3 kcal
Λιπαρά 41,5 g
Υδατάνθρακες 65,6 g
Πρωτεΐνες 10,0 g
Εδώδιμες ίνες 2,2 g