ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-MINI
  • 5 ΑΒΓΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
  • 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 500 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 Κ.Γ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ
  • 1 Κ.Σ. CORN FLOUR
  • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ
  • 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
OREO ΠΑBΛΟΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ 5 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΩΝ.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ.
  • ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ CORN FLOUR, ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ , ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΛΙΠΑΣ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΤΟΥΣ 100 °C ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.
  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ.
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΣΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
  • ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ.
  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜINI OREO ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 4075,2 kj
Ενέργεια 973,2 kcal
Λιπαρά 48,5 g
Υδατάνθρακες 123,7 g
Πρωτεΐνες 11,7 g
Εδώδιμες ίνες 2,7 g