OREO ΠΑBΛΟΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ 5 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΒΓΩΝ.
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
- ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ.
- ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ CORN FLOUR, ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ.
- ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ , ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΛΙΠΑΣ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΤΟΥΣ 100 °C ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.
- ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ.
- ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΣΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.
- ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ.
- ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜINI OREO ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
4075,2 kj |
Ενέργεια |
973,2 kcal |
Λιπαρά |
48,5 g |
Υδατάνθρακες |
123,7 g |
Πρωτεΐνες |
11,7 g |
Εδώδιμες ίνες |
2,7 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ