ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • 1 LT ΓΑΛΑ
  • 250 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 5 Κ.Σ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 50 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 3 ΑΒΓΑ (1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ)
  • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
  • 500 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 6 ΜΠΑΝΑΝΕΣ
ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ OREO ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
    ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΠΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΡΟΚΟΥΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.
  • ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.
  • ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
    ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
  • ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ
    ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΑΠΛΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΑΝΤΙΓΙ.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.
  • ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΡΩΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΘΡΙΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.
  • ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 5573,8 kj
Ενέργεια 1331,0 kcal
Λιπαρά 48,6 g
Υδατάνθρακες 203,3 g
Πρωτεΐνες 18,5 g
Εδώδιμες ίνες 6,2 g