ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 4 ΠΑΚΕΤΑ CANDY MELTS ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
  • ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ
  • ΠΕΡΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
XMAS OREO BALLS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΘΡΙΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΙΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟREO BALLS ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.
  • ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΈΛΑΙΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
  • ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ OREO BALLS ΜΕ ΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΡΛΕΣ.
  • ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.
  • ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΠΑΤ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ.
  • ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΡΛΑΝΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 1340,6 kj
Ενέργεια 320,1 kcal
Λιπαρά 13,6 g
Υδατάνθρακες 45,4 g
Πρωτεΐνες 4,0 g
Εδώδιμες ίνες 0,9 g