ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΟ CAKE:
  • 250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 450 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 2 ΚΤΓ BAKING POWDER
  • 600 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΚΤΓ ΑΛΑΤΙ
  • 2 ΚΤΓ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • 8 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ
  • 120 ML ΓΑΛΑ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ:
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 450 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 0.5 ΚΤΓ ΑΛΑΤΙ
  • 900 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 40 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 8 ΓΡ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
XMAS OREO CAKE ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΓΙΑ ΤΟ CAKE
    ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ.
    ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ BAKING POWDER ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ.
    ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΕΙ Η ΖΥΜΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ CAKE.
    ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170°.
  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ
    ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
    ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
    ΘΡΙΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ
    ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΟREO ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ CAKE. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ, ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟΥ.
    ΠΛΑΘΠΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ CAKE. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟΥ! ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 5999,2 kj
Ενέργεια 1432,6 kcal
Λιπαρά 64,3 g
Υδατάνθρακες 206,9 g
Πρωτεΐνες 9,7 g
Εδώδιμες ίνες 2,0 g