ΟREO TIRAMISU ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ.
- ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 15’.
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ.
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ.
- ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ.
- ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ.
- ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ TIRAMISU ΜΕ ΟREO ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
7652,4 kj |
Ενέργεια |
1827,4 kcal |
Λιπαρά |
71,5 g |
Υδατάνθρακες |
246,2 g |
Πρωτεΐνες |
53,1 g |
Εδώδιμες ίνες |
9,6 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ