ΥΛΙΚΑ

  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • 400 ΓΡ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 400 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 70 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 20 ML CAFÉ ESPRESSO
  • 10 ML ΛΙΚΕΡ ΚΑΦΕ
  • 1 ΚΤΓ ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 2 ΚΤΣ ΝΕΡΟ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • 10 ΓΡ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ
ΟREO TIRAMISU ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ.
  • ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 15’.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΕΡ.
  • ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ.
  • ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ TIRAMISU ΜΕ ΟREO ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 7652,4 kj
Ενέργεια 1827,4 kcal
Λιπαρά 71,5 g
Υδατάνθρακες 246,2 g
Πρωτεΐνες 53,1 g
Εδώδιμες ίνες 9,6 g