ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΑ PANCAKES
  • 173 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 180 ΓΡ ΓΑΛΑ
  • 4 ΚΤΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 2 ΚΤΓ BAKING POWDER
  • 2 ΚΤΣ ΖΑΧΑΡΗ
  • 2 ΚΤΣ ΚΑΚΑΟ
  • 2 ΑΒΓΑ
  • 4 ΚΤΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ OREO
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • 250 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΚΤΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-MINI
  • 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA
ΟREO PANCAKES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ BAKING POWDER, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ. ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
  • ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ PANCAKES.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ.
  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PANCAKE ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ OREO. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ PANCAKE ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 8471,5 kj
Ενέργεια 2023,0 kcal
Λιπαρά 104,4 g
Υδατάνθρακες 233,0 g
Πρωτεΐνες 38,6 g
Εδώδιμες ίνες 10,8 g