ΚΟΡΜΟΣ ΟREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.
- ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ BAKING POWDER ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ.
- ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 °C.
- ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ.
- ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
- ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
- ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
2106,8 kj |
Ενέργεια |
503,1 kcal |
Λιπαρά |
22,4 g |
Υδατάνθρακες |
66,4 g |
Πρωτεΐνες |
7,9 g |
Εδώδιμες ίνες |
3,6 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ