ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
  • 100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 150 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 25 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
  • 25 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • 0.25 ΚΤΓ ΑΛΑΤΙ
  • 1 ΚΤΓ BAKING POWDER
  • 1 ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • 170 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 1 ΚΤΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΖ
  • 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ
  • 110 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΚΟΡΜΟΣ ΟREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.
  • ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ BAKING POWDER ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 °C.
  • ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ.
  • ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
  • ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2106,8 kj
Ενέργεια 503,1 kcal
Λιπαρά 22,4 g
Υδατάνθρακες 66,4 g
Πρωτεΐνες 7,9 g
Εδώδιμες ίνες 3,6 g