ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
  • 4 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 300 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΖ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-MINI
  • 8 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ
  • 300 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-MINI
ΤΑΡΤΑ ΟREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 15’.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
  • ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΣΤΗ ΓΚΑΝΑΖ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΑΣΗ.
  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ MINI ΟREO ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 40’ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 6201,4 kj
Ενέργεια 1480,9 kcal
Λιπαρά 93,6 g
Υδατάνθρακες 146,3 g
Πρωτεΐνες 11,9 g
Εδώδιμες ίνες 9,9 g