OREO CUPCAKES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ.
- ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ BAKING POWDER, ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.
- ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ CUPCAKES ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤO ΜΕΙΓΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 °C.
- ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ.
- ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ OREO ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝΕ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ CUPCAKES ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟREO-ENROBED WHITE CHOCO. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ