ΥΛΙΚΑ

  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • 380 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • 240 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 370 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΛΗΡΕΣ
  • 450 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 125 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
  • 2.5 ΚΤΓ BAKING POWDER
  • 2.5 ΚΤΓ ΣΟΔΑ
  • 1 ΚΤΓ ΑΛΑΤΙ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ OREO
  • 10 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO-ENROBED WHITE CHOCO
  • 250 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 500 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
OREO CUPCAKES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ.
  • ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΤΟ BAKING POWDER, ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.
  • ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ CUPCAKES ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤO ΜΕΙΓΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 °C.
  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ.
  • ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ OREO ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝΕ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ CUPCAKES ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟREO-ENROBED WHITE CHOCO. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ