ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ LACTA WHITE
  • 150 ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 200 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 700 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
  • 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 3 ΚΡΟΚΟΙ ΑΒΓΩΝ
  • 400 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 20 ΦΡΑΟΥΛΕΣ
  • 4 ΚΤΣ CORN FLOUR
  • 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
  • 1 ΚΤΓ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΣΡΙΣΜΑ
  • OREO-MINI
STRAWBERRY OREO MADNESS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO STRAWBERRY ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΟΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ CORN FLOWER, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO STRAWBERRY CHEESECAKE. KΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ.
  • ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO STAWBERRY CHEESECAKE. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ LACTA WHITE.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ