ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 155 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗ
  • 90 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 60 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 120 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 2 ΑΒΓΑ
  • 3 ΚΤΣ ΚΑΚΑΟ
  • 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
OREO BROWNIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΟΔΑΡΤΗ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ, ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
  • ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΩΣΗ OREO.
  • ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ