ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 200 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 140 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 125 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE
  • 100 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • OREO-MINI
OREO CHEESECAKE ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO.
  • ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΟREO, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ CHEESECAKE ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ CHEESECAKE ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΜINI OREO KAI ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ