ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
  • 3 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 120 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
  • 500 ΓΡ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
  • 110 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE
  • 1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗ
  • 110 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΤΑΡΤΑ ΜΕ OREO ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ
    ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO.
    MΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΟREO ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ
    ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΙΑΙΟ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE
    ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ GANACHE ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ. ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 30 ‘ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ