ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΟ CAKE
  • 8 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 237 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 133 ΓΡ ΓΑΛΑ
  • 220 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 176 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 0.25 ΚΤΓ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • 1 ΚΤΓ BAKING POWDER
  • 0.5 ΚΤΓ ΑΛΑΤΙ
  • 5 ΓΡ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ OREO
  • 8 ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 340 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 600 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 60 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-MINI
  • 100 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
  • 80 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
OREO BIRTHDAY CAKE ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ BAKING POWDER ΚΑΙ ΤΗΝ BAKING SODA ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ.
  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΖ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ CAKE.
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
  • ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ CAKE ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΕ 4 ΙΣΑ ΜΕΡΗ. ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ CAKE ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜINI OREO ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 5661,6 kj
Ενέργεια 1352,0 kcal
Λιπαρά 72,1 g
Υδατάνθρακες 168,6 g
Πρωτεΐνες 10,2 g
Εδώδιμες ίνες 1,4 g