ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-ORIGINAL
  • 420 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 100 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
  • 56 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 245 ML ΓΑΛΑ
  • 1 ΑΒΓΟ
  • 6 ΓΡ ΑΛΑΤΙ
  • 7 ΓΡ ΜΑΓΙΑ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
  • 50 ΓΡ OREO-ORIGINAL ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ
  • 100 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
  • 60 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 14 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
  • 3 ΓΡ ΚΑΝΕΛΑ
  • ΓΙΑ ΤΟ GLAZE
  • 10 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 180 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 30 ML ΓΑΛΑ
  • 4 ΓΡ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
OREO CINNAMON ROLLS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • AΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO. ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ 10’ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ.
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO.
  • ΓΙΑ ΤΟ GLAZE ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
  • ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
  • ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ CINNAMON ROLLS. TΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 °C.
  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ GLAZE ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2339,9 kj
Ενέργεια 558,8 kcal
Λιπαρά 16,1 g
Υδατάνθρακες 93,7 g
Πρωτεΐνες 8,4 g
Εδώδιμες ίνες 1,4 g