OREO CINNAMON ROLLS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- AΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO. ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.
- ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΓΙΑ 10’ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ.
- ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO.
- ΓΙΑ ΤΟ GLAZE ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.
- ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
- ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ CINNAMON ROLLS. TΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170 °C.
- ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ GLAZE ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
2339,9 kj |
Ενέργεια |
558,8 kcal |
Λιπαρά |
16,1 g |
Υδατάνθρακες |
93,7 g |
Πρωτεΐνες |
8,4 g |
Εδώδιμες ίνες |
1,4 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ