ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
  • 200 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ
  • 350 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 110 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 3 ΑΒΓΑ
  • 1 ΚΤΓ ΒΑΝΙΛΙΑ
  • 0.5 ΚΤΓ BAKING POWDER
OREO MΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΟ BAKING POWDER ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
  • ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ.
  • ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 165 °C.
  • ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2363,1 kj
Ενέργεια 564,3 kcal
Λιπαρά 22,1 g
Υδατάνθρακες 80,7 g
Πρωτεΐνες 9,6 g
Εδώδιμες ίνες 2,6 g