OREO MΠΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ.
- ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΟ BAKING POWDER ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ. ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
- ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ.
- ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 165 °C.
- ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ, ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
2363,1 kj |
Ενέργεια |
564,3 kcal |
Λιπαρά |
22,1 g |
Υδατάνθρακες |
80,7 g |
Πρωτεΐνες |
9,6 g |
Εδώδιμες ίνες |
2,6 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ