ΥΛΙΚΑ

  • 115 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 125 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
  • 4 ΑΒΓΑ
  • 120 ML ΓΑΛΑ
  • 4 ΚΤΣ ΖΑΧΑΡΗ
  • 120 ML ΝΕΡΟ
  • 0.5 ΚΤΓ ΑΛΑΤΙ
  • 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ EGG WASH
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ OREO
  • 8 ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE
  • 150 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
  • 100 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΣΟΥ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ OREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
  • TΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΒΓΑ.
  • ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝΕ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΥ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 -20 ‘ ΣΤΟΥΣ 165 -170Ο C.
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
  • ΓΙΑ ΤΗΝ GANACHE ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.
  • ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ OREO. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ GANACHE ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2317,4 kj
Ενέργεια 553,4 kcal
Λιπαρά 28,2 g
Υδατάνθρακες 60,6 g
Πρωτεΐνες 14,0 g
Εδώδιμες ίνες 2,7 g