ΠΑΓΩΤΟ OREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ.
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ.
- ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ. ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ.
- ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ, ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ MINI OREO, ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ.
- ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΣΠΑΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO.
- ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
2614,6 kj |
Ενέργεια |
624,4 kcal |
Λιπαρά |
35,6 g |
Υδατάνθρακες |
65,3 g |
Πρωτεΐνες |
6,0 g |
Εδώδιμες ίνες |
1,3 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ