ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-ORIGINAL
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ OREO-MINI
  • 470 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
  • 400 ML ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
  • 2 ΚΤΓ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • 3 ΚΤΣ ΟΥΙΣΚΙ
ΠΑΓΩΤΟ OREO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΙ.
  • ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΖ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ.
  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ. ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ.
  • ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ, ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ MINI OREO, ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ.
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΣΠΑΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΟREO.
  • ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 2614,6 kj
Ενέργεια 624,4 kcal
Λιπαρά 35,6 g
Υδατάνθρακες 65,3 g
Πρωτεΐνες 6,0 g
Εδώδιμες ίνες 1,3 g