TAΡΤΑ ΜΕ GOLDEN OREO KAI RASPBERRIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
Οδηγίες
- ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ GOLDEN OREO, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
- ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
- ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
- ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
- ΤΕΛΟΣ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ RASPBERRIES ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ |
Ενέργεια |
1410,8 kj |
Ενέργεια |
336,9 kcal |
Λιπαρά |
16,1 g |
Υδατάνθρακες |
41,4 g |
Πρωτεΐνες |
6,1 g |
Εδώδιμες ίνες |
1,6 g |
ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ