ΥΛΙΚΑ

  • ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
  • 2 ΠΑΚΕΤΑ OREO-GOLDEN
  • 80 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑ
  • 1 ΠΑΚΕΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA
  • 60 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  • 40 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
  • 1 ΚΤΓ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
  • 4 ΚΤΣ ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙ
  • ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 3 ΛΕΜΟΝΙΑ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
  • ΦΡΕΣΚΑ RASPBERRIES
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
TAΡΤΑ ΜΕ GOLDEN OREO KAI RASPBERRIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ

Οδηγίες

  • ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ GOLDEN OREO, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ PHILADELPHIA, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
  • ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
  • ΤΕΛΟΣ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ RASPBERRIES ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια 1410,8 kj
Ενέργεια 336,9 kcal
Λιπαρά 16,1 g
Υδατάνθρακες 41,4 g
Πρωτεΐνες 6,1 g
Εδώδιμες ίνες 1,6 g